Boekhouder Zoetermeer

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Boekhouder Zoetermeer

Wanneer u een betrouwbaar en integer boekhoudkantoor in Zoetermeer zoekt, bent u bij ons aan het goede adres. De oprichter van ons bedrijf is Henk de Jong. Deze naam ziet u dan ook terugkomen in de naam van ons administratiekantoor. Inmiddels hebben wij een ruime ervaring in het financiële vak. Uw administratie is bij ons in goede handen. We blijven continue op de hoogte van nieuwe regelgeving op dit gebied. We zijn daarnaast ook WFT gecertificeerd. Als u uw administratie uit handen geeft, wilt u tenslotte wel zeker weten dat dit op een professionele wijze gebeurd.
 

Uw boekhouding Zoetermeer in goede handen bij onafhankelijk bedrijf

Als u een onafhankelijke boekhouder in Zoetermeer en omstreken zoekt, neem dan vandaag nog contact op met HEJO Advies & Administratie. De complete administratie van VVE, MKB, ZZP en particulieren is bij ons op een vertrouwd adres. Ook voor de belastingaangifte kunt u bij ons aankloppen. Dit levert u veel tijdswinst op. Voor een scherp tarief. Vraag gerust informatie aan over onze concurrerende prijzen. Wij maken desgewenst ook voor u een offerte op maat. U kunt een aanvraag indienen via het contactformulier dat u vindt op onze website. Op werkdagen sturen wij u binnen 24 uur een bericht retour.
 

Professioneel boekhoudkantoor Zoetermeer

Uw boekhouding in Zoetermeer en omstreken is bij ons in Gouda op de juiste plek. Moet uw administratie eigenlijk nog helemaal worden opgezet? Heeft u nog geen prettig werkende manier gevonden? Wij ontzorgen u graag op dit gebied. Op een overzichtelijke wijze houden wij uw administratie bij. In de meeste gevallen rapporteren wij maandelijks. In overleg kan daar natuurlijk altijd van worden afgeweken. Naast de complete administratie kunnen Verenigingen voor Eigenaren ook voor andere werkzaamheden een beroep op ons doen. Zo is het mogelijk dat wij tijdens de jaarlijkse ledenvergadering de voorzitter zijn. Hierbij gaat het uiteraard in de eerste plaats om het belang van de vereniging. Wij blijven in elke situatie onafhankelijk. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze website. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord.

 

Share our website