Over ons


               
WIJZIGINGEN ALS GEVOLG VAN HET COVID-19 VIRUS

Ook tijdens deze crisis willen wij voor u klaar blijven staan. Daarom hebben wij een aantal basisregels opgesteld voor fysieke afspraken bij ons op kantoor of bij u op locatie, conform de regels van het RIVM. Zo houden wij gepaste afstand van elkaar, schudden geen handen en indien dit nodig wordt geacht wordt er door onze medewerkers een mondkapje gedragen.
Zo houden wij elkaar gezond .

Voor uw en onze gezondheid.
 
HEJO Advies en Administratie is vernoemd naar de oprichter van het bedrijf: Henk de Jong, en wij hebben ruime ervaring in het financiële vak. Wij zijn WFT (Wet Financieel Toezicht) gecertificeerd. Wij zijn gevestigd in Gouda en opereren in de regio Zuid-Holland.
Wij nemen uw (BTW) belastingaangifte uit handen en wij voeren complete administratie voor Particulieren, ZZP, MKB en VVE. Wilt u ook uw tijdverslindende administratie uit handen geven aan een deskundig onafhankelijke derde? U bent dan bij ons aan het juiste adres.

Advies kan telefonisch, bij u thuis of bij ons op kantoor, alles is mogelijk.

Voor vragen, afspraken of andere informatie vult u het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Share our website