VVE Beheer Gouda

  • Home
  • Informatiepagina's
  • VVE Beheer Gouda

Voor Vereniging van eigenaren Beheer Gouda is HEJO Advies & Administratie de ideale partner. Een vereniging van eigenaren heeft vaak veel te maken met administratieve rompslomp. Als deze taak op uw bordje ligt, kost dat u waarschijnlijk veel tijd. Wilt u de administratie liever uitbesteden? Wij kunnen dit geheel voor u overnemen. Bij ons is de complete administratie in vertrouwde en deskundige handen.
 

Advies nodig voor vergadering van Vereniging van eigenaren Beheer Gouda?

In de meeste gevallen is het gebruikelijk dat er minstens eenmaal per jaar een vergadering met alle leden van de vereniging plaatsvindt. Loopt u hier als VVE Beheer Gouda regelmatig tegen aan? Zijn er lastige knelpunten? Is deze vergadering een moment waar u vaak tegenop ziet? U kunt dit geheel uitbesteden aan HEJO Advies & Administratie. Het voordeel van ons is dat we altijd onafhankelijk en onpartijdig zijn. Daarnaast zijn we volledig op de hoogte van regel- en wetgeving. Tijdens de vergadering die de VVE belegt, kunnen wij de voorzittershamer van u overnemen. Bent u geïnteresseerd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
 

Vereniging van eigenaren Beheer Gouda kan contact opnemen met adviesbureau

Voor hoge kosten hoeft u niet bang te zijn als u gebruik maakt van onze diensten. HEJO Advies & Administratie rekent altijd scherpe tarieven. Wilt u hierover meer informatie? Vul het formulier op onze website in. U kunt ons ook altijd een e-mail sturen. Op werkdagen reageren wij gewoonlijk binnen 24 uur. Wilt u liever direct een van onze deskundige medewerkers spreken? Gebruik dan de telefoon. Tijdens kantooruren zijn wij op deze manier zeker bereikbaar.

 

Share our website