VVE Beheer Rotterdam

  • Home
  • Informatiepagina's
  • VVE Beheer Rotterdam

Als Vereniging van eigenaren Beheer in Rotterdam en omstreken heeft u veel verantwoordelijkheden. Waarschijnlijk speelt ook bij u het nemen van energiebesparende maatregelen een rol. We willen met elkaar besparen op kosten, maar zeker ook verantwoord omgaan met het milieu. Wist u dat er voor u een speciale lening beschikbaar is? Deze wordt verstrekt door het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten. De lening was voor particulieren al eerder beschikbaar. Momenteel is dit ook mogelijk voor Verenigingen van Eigenaren.
 

Neem contact op met HEJO Advies & Administratie in het kader van lening voor Vereniging van eigenaren Beheer Rotterdam

Wilt u als VVE Beheer in Rotterdam en omstreken gebruikmaken van deze lening? Onder particulieren is hij inmiddels al zeer populair. Wilt u graag eerst deskundig advies? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met HEJO Advies & Administratie. Overal in de regio Gouda staan wij klaar voor zowel particulieren, als VVE, MKB en ZZP. Ook wat betreft de lening kunnen wij u zeker een goede dienst verlenen. Maak een afspraak met ons en we vertellen u hierover meer.
 

Vrijblijvende offerte voor VVE Beheer Rotterdam

Wellicht wilt u eerst meer weten over de tarieven die HEJO Advies & Administratie rekent. Vraag in dat geval geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij rekenen altijd scherpe tarieven. Via het formulier op onze website of via de e-mail kunt u uw vraag aan ons voorleggen. Ons streven is altijd om binnen 24 uur een reactie te verzenden. Tijdens kantooruren heeft u ook de mogelijkheid om ons telefonisch te benaderen. Een kennismakingsgesprek behoort tenslotte altijd tot de mogelijkheden. Wij nodigen u dan uit op ons kantoor in Gouda of een van onze medewerkers komt voor het gesprek naar uw locatie. Neem vandaag nog contact met ons op. Voor alle Verengingen Van Eigenaren is HEJO Advies & Administratie de ideale partner.

 

Share our website