VVE Beheer Waddinxveen

  • Home
  • Informatiepagina's
  • VVE Beheer Waddinxveen

Lopen de administratiewerkzaamheden voor de Vereniging van eigenaren Beheer in Waddinxveen en omgeving enigszins uit de hand? Maak dan gebruik van de diensten van HEJO Advies & Administratie. Wij kunnen voor u de complete administratie verzorgen. Wij realiseren ons dat dit voor u een tijdrovende klus kan zijn. Voor zeer scherpe tarieven kunt u de gehele administratie aan ons uitbesteden. Op een deskundige en overzichtelijke wijze wordt door ons de administratie opgezet. Uiteraard heeft u op ieder moment de mogelijkheid tot inzage. Desgewenst kunnen wij iedere maand, of met een andere frequentie, aan u rapporteren.
 

Voorzitterschap voor vergadering van leden Vereniging van eigenaren Beheer Waddinxveen

Voor VVE Beheer Waddinxveen kunnen wij de gehele administratie opzetten en verzorgen. Voor een vast laag bedrag per maand kunt u een beroep op ons doen. Daarnaast zijn wij ook uw ideale partner als het gaat om de jaarlijkse ledenvergadering. Op een professionele wijze zitten wij deze vergadering voor. Wij zijn hierbij helemaal onafhankelijk en onpartijdig. Het belang van de vereniging staat uiteraard altijd voorop. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijke opties.
 

HEJO Advies & Administratie is er voor de Vereniging van eigenaren Beheer in Waddinxveen en omgeving

Kan de VVE Beheer in Waddinxveen en omstreken wel wat steun en advies gebruiken op het gebied van de financiële administratie? Neem dan zeker contact op met ons professionele administratiekantoor. Het is ook mogelijk om eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. U zit daarna nog nergens aan vast. We kunnen dan bekijken of en op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn. Dit gesprek vindt plaats bij ons in Gouda of bij u thuis. U kunt ons tijdens kantoren telefonisch bereiken. Op andere momenten is het mogelijk om ons een e-mail te sturen of om het formulier op onze website in te vullen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Share our website